joi, 15 decembrie 2011

Sase reguli pe care ar trebui sa le incalci pentru a avea o relatie fericita

Unele femei preiau de la mamele lor anumite reguli de comportament in cuplu si le urmeaza intreaga viata, fara sa se intrebe daca faca sau nu ceea ce ele isi doresc.
Sase reguli pe care ar trebui sa le incalci pentru a avea o relatie fericita
Iata cateva dintre aceste reguli pe care ar trebui cu siguranta sa le incalci.

1. Accepta-l cu tot cu defecte. Intr-adevar nu ar trebui sa iti imaginezi ca exista barbatul perfect. Este realist si de bun simt sa intelegi ca orice om are defectele sale, dar este de asemenea o chestiune de respect sa existe o limita in intelegerea defectelor celuilalt. Daca esti de parere ca defectele lui pot fi tolerate si pe termen lung, atunci este firesc sa il accepti asa cum este, dar daca are defecte grave, care te-au iritat de la prima intalnire, nu ramane cu el in ideea ca se va schimba. Nicio relatie nu trebuie sa inceapa plecand de la premisa ca celalalt se va schimba.

2. Trebuie sa aveti cat mai multe lucruri in comun.
Aceasta este una dintre cele mai frecvente prejudecatii cand vine vorba de relatii. Nu e obligatoriu sa aveti pasiuni comune, activitati similare pentru a avea o viata de cuplu armonioasa, insa e necesar sa aveti valori comune.

3. Marcheaza fiecare aniverare prin ceva special. Nu e nevoie sa cheltui o avere pentru a marca diferite evenimente speciale din viata de cuplu. De multe ori simpla prezenta a persoanei iubite este subicienta pentru a petrece o zi frumoasa.

4. Semnele de afectiune in public sunt semnul unei relatii bine sudate
. Nu este nevoie sa te tii lipita de bratul iubitului tau ca lumea sa stie ca sunteti un cuplu. De asemenea, faptul ca va sarutati din cinci in cinci minute nu inseamna ca o sa ramaneti imrpeuna pana la adanci batraneti. Sentimentele se pot exprima in mii de feluri, nu ar trebui sa ai nevoie de o demonstratie cu public ca sa stiic a el te iubeste sau ca sa ii transmiti astfel lui ca il iubesti.

5. Iubitul tau ar trebui sa fie cel mai bun prieten al tau.
Sunt destul de rare situatiile in care partenerul se intampla sa fie si cel mai bun prieten si este cu adevarat un lucru minunat. Totusi, daca simti ca sunt aspecte ale vietii tale sau ganduri pe care ai vrea sa le impartasesti altcuiva si nu lui, trebuie sa stii ca nu este o tradare, ci un lucru firesc. E absolut normal sa ai un iubit, dar si prieteni.

6. Trebuie sa il suni de mai multe ori pe zi.
Faptul ca ii trimiti zeci de mesaje sau il suni la fiecare ora nu il va impiedica sa te insele, daca chiar vrea sa faca asta, asa ca daca il suni pentru a-l verifica, mai bine renunta.

Trebuie sa intelegi ca barbatii nu se simt flatati de acest tip de atentie si, in plus, tu vei parea genul de fata disperata, care nu are o viata personala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu