miercuri, 9 februarie 2011


Ma intreb mereu ce face o PITIPOANCA, care este programul ei defapt.. Mai jos am sa prezint programul une-i pitipoance.

-ora 12.00 Suna alarma la telefon: “Salam Reggae-ton”. Se trezeste.

-ora 12.15 Sa imbraca, face o gargara, se macheaza strident si …pleaca acasa.

-ora 12:45 Coboara din troleu si isi cumpara o shaorma din fata blocului.

-ora 13:00 Intra pe mess.Da “add” la 3 cocalari la care le-a placut Hi5-ul ei. Da “mass” la toata lista de messenger cum ca diseara se duce in club.

-ora 14:00 Se uita la telenovela si mananca 2 pungi de seminte.De obicei mananca patru pungi, dar cand are unghii false se descurca mai greu.

-ora 15:00 Se duce in Obor si isi iau un sutien si niste bikini sexy.Sa gandeste sa isi fac niste poze la oglinda imbracata cu ele si cu haina din blana de leopard, cumparata de la rusii din spatele pietei.

-ora 16:00 Se intalneste pentru a 60-a oara cu patronul unei agentii imobiliare.Nevasta-sa e plecata din oras.Spera ca de data asta o sa-l conving sa ii faca “coaforul” pe care si-l doreste.Pleaca la el acasa.

-ora 17:00 Face gargara, isi reface machiajul si revine acasa (tot fara coafor).

-ora 18:00 Folosind telefonul mobil isi face niste poze incendiare in fata sobei, ai apoi a carpetei de pe perete cu “rapirea din Serai”.

-ora 18:30 Pune noile poze pe HI5 sa moara fraierele de la scara cealalta ca si-a luat bikini si sutien roz cu puf. Nu mai trimite poze la “fata de la pagina 5?, la Libertatea pentru ca a dat 40 de mailuri pana acum si nu i-au raspuns.

-ora 20:00 Incepe sa se imbrace. Da pe “Taraf TV” si danseaza in fata oglinzii.Nu se decide daca sa ii ia blugii “Armani” care ii are din “Europa”. Ar merge cu bluza aia cu sclipici “Dolce & Gabbana” care si-a luat-o din “Dragonul rosu”.

-ora 22:30 Pleca in club. Showul incepe abia la miezul noptii dar pleca de pe acum pentru ca mai tarziu nu mai prinde troleul.

-ora 23:00 Intra in club si se aseaza pe scaun intr-un colt.Scote din geanta sticla de apa plata care am cumparat-o din Cora, si incepe sa beau studiind lumea din club.La o masa zareste cativa jucatori de la Dinamo.Inima bate mai tare.Dar nu e loc de ea, deja sunt prea multe femei acolo.

-ora 00:30 Trece pe langa masa baietilor cu cele mai multe sticle de whisky si simulez un lesin.Acestia o aseaza la masa lor.Isi revin si dansez toata seara cu un pusti cam alcoolizat dar plin de bani.

-ora 02:45 Jucatorii dinamovisti parasesc clubul.Se scuza ca vrea sa ia aer si iese repede afara, imediat dupa ei, si incerca sa stea cat mai mult in preajma lor.Stiu ca sunt vanati de paparazzi, si imi doresc foarte mult sa apar si eu in Ciao sau in Cancan, chiar daca pe fundal.

-ora 03:00 Revine in club.Se duce cu baiatul de bani gata pana la toaleta.Isi reface machiajul, face gargara si revine la masa.

-ora 03:30 Pleaca din club cu masina impreuna cu el.Ma conduce pana acasa…la el.

-ora 05:00 Dupa o ora de imbratisari tandre, adorme fericita ca i-a promis si el ca ii face coafor.

Dupa toate asetea urmeza o noua zi, un nou coafor de facut.. si multe vise.

sursa : www.mariuscatalineu.wordpress.com

Un comentariu: